Sexologisk Rådgivning & Parterapi - Logo

Sexolog

”Hvad er en sexolog?”      ”Hvad kan en sexolog bruges til?”

Går du/I og tumler med at nærheden, intimiteten og sexlivet halter, eller helt er sat på pause? Problemer med at kommunikere med hinanden på en hensigtsmæssig måde? Eller med at tale sammen om sex? Forskelle i seksuelle præferencer og behov? Utroskab? Eller problemer omkring rejsning? For tidlig/sen udløsning?, Præstationsangst ? Usikkerhed omkring seksuel orientering? Udsat for seksuelt overgreb? Har du svært ved at give dig hen og nyde sex? Sex-og samliv i forbindelse med graviditet/ efter fødsel? Svært ved at få orgasme? Afhængig af porno og sex? Jalousi og den svære kærlighed? Seksualitet og kærlighed i den 3. alder?

Ovenstående problematikker er eksempler på, hvad jeg som sexolog i Sexologisk Rådgivning & Parterapi i Gentofte – Gentofte/København/Hørsholm/øvrige Nordsjælland m.v. - beskæftiger mig med.

Behandling i Sexologisk Rådgivning & Parterapi består i enten kortvarig sexologisk rådgivning (typisk strækkende sig over nogle få sessioner) eller i længerevarende sexologiske terapiforløb (fra nogle måneder til 1-2 år).

Behandlingen er afhængig dels af problemets art og karakter, dels af hvor meget du/I selv ønsker at få ud af forløbet.  Et forløb her tilrettelægges naturligvis helt individuelt. Jeg kan ikke på forhånd sige hvor mange behandlinger der skal til, da det kan afhænge af adskillige faktorer.

Fælles for alle forløb her er, at de foregår ved samtale (rådgivning og terapi), herunder evt. instruktion i forskellige øvelser og opgaver, der udføres eller trænes hjemme.

Janne

 

Sexologisk Rådgivning & Parterapi
Janne Kongsholm
Aut. sexolog & socialrådgiver
Telefon: 28 96 70 55
E-mail: jksamliv@c.dk
Paul-Petersensvej 14, 2820 Gentofte

Læs mere her

Webdesign af Søgemedier A/S