Sexologisk Rådgivning & Parterapi - Logo

Præstationsangst under sex

”Åh nej! Bare "den" nu ikke svigter mig igen…!!!)

Har man som mand en gang eller flere, oplevet at rejsningen ikke indfinder sig når den ”skal”, kan man   blive bekymret for, om det her nu er noget vedvarende, eller hvad? Jo flere gange man har rejsningsbesvær (læs mere…), des mere ængstelig kan man blive. 

Al den fokus på, om ”den” nu vil eller ikke, kan virke selvforstærkende. Så jo mere opmærksomhed på rejsningsproblemer, des større er risikoen for, at det vil mislykkes også denne gang. Og jo mere tanken får lov til at sætte sig fast, des mere sejlivet kan problemet blive.

Det kan påvirke ikke alene ens selvtillid, selvværd og identitet som ”RIGTIG MAND”. Det kan også påvirke parforholdet og bl.a. gå ud over intimitet og nærvær - ja, hele ”temperaturen” i parforholdet.

Er du singlemand – kan det forårsage, at du ikke har mod på at gå ud og møde en ny partner, af frygt for, at du ”ikke kan når du skal” og at du derfor ikke vil sætte dig selv i den pinefulde og belastende situation.

For mange kan præstationsangst påvirke livskvaliteten, i det hele taget, betragteligt.

I Sexologisk Rådgivning og Parterapi i Gentofte – Gentofte/København/Hørsholm/øvrige Nordsjælland mv. – kan jeg hjælpe dig med at finde tilbage til, hvornår og hvordan problemet er opstået, hvad der er med til at vedligeholde det, hvad du fremadrettet kan gøre anderledes og instruere dig i konkrete øvelser og teknikker, du kan foretage og træne hjemme, der kan afhjælpe din præstationsangst.

Janne

 

Sexologisk Rådgivning & Parterapi
Janne Kongsholm
Aut. sexolog & socialrådgiver
Telefon: 28 96 70 55
E-mail: jksamliv@c.dk
Paul-Petersensvej 14, 2820 Gentofte

Læs mere her 

Se min profil på LinkedIn:
Janne Kongsholm, aut. sexolog & socialrådgiver

Webdesign af Søgemedier A/S

Sitemap