Sexologisk Rådgivning & Parterapi - Logo

Rejsningsbesvær

”Åh nej – Bare jeg nu kan få "den" op at stå denne gang??!”

Problemer med rejsningen kan for mange mænd være en stor udfordring. Det kan gå ud over både selvtillid, selvværd og livskvalitet, da identitet og selvforståelse som ”RIGTIG MAND” kan være meget afhængig af evnen til at kunne få rejsning.

Svigter rejsningsevnen (hvilket de fleste mænd kommer ud for fra tid til anden – der tales bare ikke så meget om det…!), kan alene tanken om at det skal mislykkes, igen forårsage, at al den fokus virker selvforstærkende. Så rejsningen med stor sandsynlighed enten falder eller helt udebliver.

Rejsningsproblemer kan resultere bl.a. i præstationsangst, problemer omkring nærhed og intimitet og ubalance i parforholdet.

For singler kan det betyde, at man ikke tør indlede et nyt bekendtskab af frygt for, at man ikke kan præstere seksuelt.

I Sexologisk Rådgivning & Parterapi i Gentofte - Gentofte/København/Hørsholm/Nordsjælland mv. - kan jeg hjælpe dig med at komme bagom årsagen til dit rejsningsproblem og hvad der for dig er med til at vedligeholde det. Desuden, hvad du kan gøre for at blive det kvit fremadrettet – herunder instruktion i konkrete øvelser og teknikker, du kan udføre og træne hjemme.

Janne

 

Sexologisk Rådgivning & Parterapi
Janne Kongsholm
Aut. sexolog & socialrådgiver
Telefon: 28 96 70 55
E-mail: jksamliv@c.dk
Paul-Petersensvej 14, 2820 Gentofte

Læs mere her 

Se min profil på LinkedIn:
Janne Kongsholm, aut. sexolog & socialrådgiver

Webdesign af Søgemedier A/S

Sitemap